Saturday, December 24, 2011

kata2 si sweeetttt....=)




terima kasih mai.....<3..
my heart really touch with ur word..
no wonder kau SWEET.. kan????!!!

ukhuwah bukan persis sekuntum bunga..
tapi seperti seutas tasbih yang tiada penghujungnya..
diratib keranaNYA..



nak baca full version,, sila pergi ke blog maizatul fasihah ni ye!!

Monday, December 19, 2011

happy birthday DEAR MOM!!

happy birthday dear Mummy...
eventhough im not there to celebrate ur birthday together with other siblings..
but im also excited taw..
katanya makan kek CREME BULEE ea?
seronok nya!! gila jelous.....
nanti nak main AIR sama2 jugaaakkk...

thank you mummy for accepting my present..(KECIK2 JE)
tak dapat pon nak balas segala jasa dan hadiah2 yang mami dah bagi kat kitorang..

tak sabar sangat to be home with u..
(baru balik minggu lepas derr... hahaha... tapi insyaAllah krismes kite balik ea.)
terharu kot,, time dorang wish mami,, i callled abang..
then abang bukak loudspeaker..n mami said: balik lah ily..
=)

demam selama seminggu ni betul2 membuat diri terpikir..
betapa lemah,kerdil dan kecil diri ini..
doakan saya sihat sepenuhnya..
amiin..










p/s: nasi lemak aritu sedap.. thank u.. hahaha