Saturday, January 28, 2012

=(

bukan niat ku membiarkan angin lalu..

Friday, January 27, 2012

sapu tangan? handkerchief? friendship..




betul ke orang kata sapu tangan tanda perpisahan..
mungkin kot.. sebab pernah buat..(haha)..

tapi pada aku.. aku pandang sapu tangan tu samacam tanda persahabatan.. yela..
kita menangis.. dia lap air mata kita..
kita demam.. dia tuamkan kepala kita..
kita gembira.. dia lap air mata gembira kita dan sama2 basah dengan air mata..=)

konklusi?? haha..
be a good friend to get a good friend..=)


p\s:
swc means a lot to me..
u were like my HANDHERCHIEF

Monday, January 9, 2012

19 sudah.. alhamdulillah..

alhamdulillah.. Allah masih pinjamkan nyawa..

makin umur meningkat makin rasa takut..

gerun.. kecut perut.. cuak..

huh..

macam mana aku guna tahun ke 18 aku ye?

huhu..
macam mana akan aku gunakan hari2 yang Allah pinjamkan ni.. risau.. risau..




semalam.. 8 januari kan..

umur saya meningkat..

tak sangka.. rasa cepat je masa berlalu..

rasa macam baru haritu sambut birthday dengan tema 'masquarade party'..(umur 10 tahun.hihi)


this year, sambut tepi TASIK NILAM dengan mummy dan abg2 n Dang..=)..

( papa when to Jakarta sebab ade kerja.=()


thank ou so much mummy for bringing the creme bulee that u made by yourself (yeah ,with the help of jr mastercheP..hahaha)..


SEDAP..! bread butter puding pon!! wargh.. (after mami dah buat air liur meleleh sebab masukkan gambar dalam FB..urgh!)


thank you mami for the shoes.. SUKA!!!! SANGAT!! (mami kata this is the last sneaker.. next time 'heels'.. HAHAHAHA. jangan lah macam tu mami.. kang bengkak2 kaki e.. haha)





thank you Abang Champ for the lappy table..(tengah guna woo.. maklumlah.. lappy nazak ni.. so die perlukan sokongan angin yang kuat untuk sejukkan dia.. abg selalu pandai pilih yang useful2..)


thank you abg Alip for the purse.. kawan2 kata nampak lebih LADIES.. waah..(thank you sebab ceriakan hati ily yang gundah gulana atas kehilangan yang lama. )


thank you Dang for the TRANSFORMERS!!!! waahh.. sangat tak sangka pada umur saya yang ke 19.. saya masih dapat TOYS! pergh kan.. cute je rasa.. haha.... Dang pilih transformes yang FIRE ENGINE punya atas keterujaan dan kesetiaan saya terhadap kadet BOMBA.=)


thank you all wishers.. you really had brighten up my day...=)

thanks kawan2 yang gembirakan saya dengan BEDAK yang banyak dan sapuan kek ke atas muka saya secara BERSUNGGUH2!. huh!


thank you nur abidah.. atas gamba dinasour yang kau lukis.. alahai.. COMEL sangat BIDD oi..


sorry sebab tipu tarikh birthday: abid,yani n hajar.. hahaha





n selamat hari jadi juga kepada ketua kelas saya yang menyibuk sama tarikh lahir.. hahaha..

selamat hari lahir MIQDAM..=)..







(hahahahaha..)