Wednesday, July 18, 2012

Suddenly he sang a song to me!!

Assalamualaikum.. Hello readers!!! Hahaha Nak cerita satu pengalaman ni. Tadi kan.. Time kat kedai.. Tengah diri kat kaunter.. Nak amek order like always.. Ade satu guy ni.. He is a chinese guy.. Tetibe datang kat kaunter sambil nyanyi satu lagu .. Lagu ape mmg x ingat la.. But its about love kot.. Ak macam terkejut.. Dah kenapa mamat ni .. Pastu siap gaya2 lagi.. 3 suku ke die ni.. Cashier lain semua macam tercengang n terdiam.. Dorang tanye.. "kau kenal ke die?" Memang tak la kan.. Bile ak macam pindah kaunter die ikut n teruskan nyanyian die yang penuh semangat tu.. Kecut perut ak.. Hahahaha.. Customer pon pelik.. Hahaha.. Rupanya die ni diarah untuk buat macam tu.. Tak tahu lah program ape kan.. Last2 die bagi biskut coklat cadbury tu.. Hahahaha.. Kelaka kan.. Ingat kan ape. Xape la.. Dapat merasa kan org nyanyikan lagu kuat2.. Hahaha.. Funny moment.. Sungguh..

Friday, July 6, 2012

pertemuan dan perpisahan.. =)

walau seketika berbekas di jiwa..
cewah..

assalamualaikum dear readers...=)

nak kenalkan ni,
ni my a&w family,,



sweeeeeeeettt!!!

sweet pulak rase gambar ni... =)





ni family cashier actually..
ade mmi, ddy, kak long n adek.
n of course im the adek..
hahaha..
yang guy tu, he's the ddy.. n yang pakai kelabu tu mmi la..
haha..
funny kan..
tapi mmi and kak long dah resign.. sambung praktikal.. sediiiihh..
kehilangan la..
sebab nye dulu dorang la rajin mendengar..
lagi2 mmi la..
kitorag siap buat janji kene cerita2.. funny kan.. tapi serius kerja x bosan time ade dorang..
=)
tension pon xsangat kan..
last day nabila (mmi), aku memang sedih la sebab dia beritahu saat2 akhir.. (last day time closing.. HAISH!! berbulu betul..hahaha)
itupun manager terlepas cakap time ak buat kerja kat office.
pastu pasang lagu patah seribu.. (hahaha.. lagu kita ek nabila??)
pastu............ teeeeett.. hahaha

tapi serius,, kenape aku sedih sangat ek,,
ade ke kawan yang baru kenal xsampai 2 bulan sanggup jalan kaki hantar aku balik rumah just sebab xbagi ak jalan seorang diri pada waktu malam yang kelam.. ececeh...
ADE??

mane tak terharu..
mane xsedih??
hiihihihihi..

will miss that moment..=p



and untuk santapan umum.. ni lah sebahagian staff tempat kerja saya..=)..





















family tree..=)