Saturday, March 26, 2011

am i in love??

teeettt..
maaf..tajuk post di atas xde kene mengene dengan gambar ni...

ok.. gambar tersebut adalah gambar beg tangan..(ye saye tahu bahawa anda tahu)
aniway,,, 1st beg tangan kot.. pergh..
pemberian ikhlas dari....(ikhlas ke?? ikhlas kan rahsia Allah.. haha).. dari..... shahidatul hilni dan zharif zaabah... (as u know, zharif zaabah is my brother..n kak sha.......tak payah nak bagitahu lah yer...)

love them both!! (sangat2)
y la korang beli nie dok perabih duit saje.... menyebabkan saye terpakse berlatih menggunakan beg tangan...(instead of using beg galas) adui.. ntah lah, mmg tak minat la gune handbag..penat je nak bawak.kalau beg galas senang je,,sangkut je la kat belakang...

saudari mai kate..
mai: ily,, biler la ko nak berubah...??

haha.. terok sangat ke saya ni?? belum je la.. takde la sampai tak nak n tak kan pakai... lekkk....
haha.. so,, dah ade hand bag nie,,, eherm2... boleh la pergi jalan2 gune handbag!!! YAhoo!!!
dang mesti terkejut.. die tu memang kuat perli kalau nampak aku pakai handbag..macam la aku jarang sangat pakai..(mmg jarang pon!!!ahaks)...


cakap pasal dang..
dang spent time with.....
aduh.. baru nak lepak2 dengan dang malam ni tengok cite kann.... tak pe la...
asik ade program je la.. terpakse la saye spent time malam nie sorang2.. hehehe...


k... enough!! tentang tajuk post pula..

yup.. im in love with.....





saudari dan saudara sekalian... ni lah die... sederhana tapi saye sangat suka.. senang citer kan .. puas hati la dapat memiliki ni.. cantik tak??? RED..yup.. my fav colour....=p


..yang ni pule siape punye??

dang iriani punya..

gamba ni ambil mase saye n dang berjalan2 ke sri rampai..near je.. tapi time balik banyak kereta n banyak bukit.. PENAT!!!!

practice make perfect!!

No comments:

Post a Comment