Friday, April 8, 2011

kayuhan..serta kepenatan.....

salam... haritue berkayuh dengan si adik(dang iriani) di taman tasik titwangsa... terima kasih wahai abang sbb bawak kami ke sana.

dang jatuh ...
sob3.. kesian die.. luke kat lutut.. (fail jage dang nih!!!) lepas dang jatuh,, ak dok bebel kat die..
:tak careful
:siape suruh lalu situ
:tu la ,tak pandang depan aku ni pon,, patutnye diam je la. .

hahaha bukan ape la... risau je.. nasib baik sikit..
bile sambung kayuh,, muke ketat je adik aku tu.. hahaha penat katenye..+ sakit..

lepas tu,, kami pergi carefour.. (mule2 nak pergi beli cendol..ape lah,, bawu riadah sikit dah nak tambah kalori..haha)
then cendol xde, so,, pergi la carefour untuk beli jambu..
then nak balik tue, kereta pule rosak kat dalam tempat parking..
ade kereta block kat belakang kitorg menyusashkan keadaan..
selidik punye selidik.. pergh..
ball joint patah... berape jam nak settle kan keadaan..
mechanic datang n solve the prob... alhamdulillah...

alhamdulillah lagi,,syukur,, sbb ball joint patah mase nak keluar parking n bukan mase tayar bergolek laju..
alhamdulillah... kepenatan berkayuh ditambah dengan kepenatan kereta rosak.. hiiii..

No comments:

Post a Comment