Friday, April 15, 2011

surat dah sampai rumah sane..

assalamualaikum and hye there..
my mom said that tenant rumah(auntie Nor) called her and told mummy that surat dah sampai rumah. auntie nor tolong ambilkan..
saye tak tengok lagi rupa bentuk surat tu..
thought nak pergi tengok today, tapi my papa bz with his work. next week la jawabnye.

boleh tak terpike,, aduh wa jauh dengan basikal wa 2 bulan setengah.. HAHAHAHA
2 bulan setengah tak kayuh...
takkan nak bawak terbang kesane lagi kan..
tak sempat la nak bermanje2 dengan si basikal tu. hihihi..
tak dapat la teman dang main basikal..(hello,, siape yang teman siape ni??)

actually macam2 rase nie..
kalau sedih kang, tak bersyukur ke!!
kalau excited sangat, takut kene postone kang..
so,, tak payah fikir is the best..
tapi cant wait jugak nak tengok surat tu..
ape bentuk ia. bulat ke, bujur ke, segi empat tepat ke, same ke..

yang kelakarnye,, mami asyik pesan je..
: jangan bergaduh
:jangan cari gadoh..

hihihi..nakal sangat ke anak ni??
but saye paham la....tq mami*_*

No comments:

Post a Comment