Saturday, May 28, 2011

cerita basi tentang 35 km yang best sangat..

Assalamualaikum n hye there..

ni la nak cerita cerita basi ni..
cerita basi?
sebab dah berlaku lama..
berapa hb ek?
8 mei kot.. bersamaan hari ahad..
ade kayuhan interpark ride di Putrajaya..
sejauh lebih kurang 35 km..
penyertaan lebih kurang 1100 peserta..
sangat best n sangat penat..

15 km pertama, walaupun banyak cabaran tapi best ah!!
tapi lepas tu,, PANAS!!!
cuaca terik..
huwaaaa..
paling kelakar si adik aku yang kene pakse join tu sampai nak menangis..
hihi..
tapi si kakak yang bertanggunjawab ni suruh die kayuh juga sampai habis..
bukan ape,, saje nak bagi dang(si adik) puas hati..
tapi memang best!!
nak join lagi AH!!!
















antara gamba kami di tengah kayuhan...=p.. penat yang SYIIOOOKK!!




cube cari.... hihihi...=p




lepas ni kene tinggikan seat.. salah setting buat cepat lenguh..



dang kene pakse senyum sebab sebelum mula kayuh dok asyik marah2 si kakak selepas dengar taklimat akan halangan yang bakal ditempuh...





stretching dengan penuh semangat berkobar2!!!



HA!! payah sangat nak senyum...padan muke kene geletek..kikiki



xsabar nak kayuh!!

dang: SABAR je lah..



dang dengan MASAM muka..


muka dang bile dengar taklimat.. haha..


<3


best tapi panas.. nyesal tak bawak speck mata.. kain kali kene pakai la ..


HOBI YANG SERONOOOOOKKKKK!!!!! jom ah join...=p

No comments:

Post a Comment