Saturday, June 25, 2011

huRmm.. (kosong je)

saye dirumah..

terima kasih wahai abang sebab ambil adik mu ini selepas kerja..=p
and happy becoming birthday(tomorrow)..
ok x wiper kereta tue?
hahaha(tah pape tah hari jadi abg bagi wiper kereta)
x nostalgia langsung.. hihihi..
sekurang2 nya, bila abg bawak kereta time hujan,, abg ingat la wiper yang lap cermin kereta tu, adik abang bagi.. kaannn..;)

huh!! mesti orang pertikai.. asik balik je BuDAK ni... "anak manje" sungguh!! hahaha
minggu ni kan final ML..
mami panggil balik..=p
hehe ,, dah offer kot,, kite accept lah kan...
=p

saya cukup sedih jozan 2nd place..
(wah ,, dahsyat nie!!)
bukan ape,, jozan belum pernah menang realiti show, baik zizan mahupun johan..
tapi diorang best!! sangat best!! (rezeki..)
hahaha.. tapi sepah pon deserve it(maklong suke lah tu..)..saingan sangat sengit kot..
JOZAN tetap best!!
wah,, duniawi sungguh.. ouch!!

Dan!!
saya sangat rindu mtb saye..
bila dapat kayuh ni??
nak ajak Dang kayuh,, die ade hari sukan kat sekolah..
tangguh lagi minggu ni..huh..
saye sangat teruja bila ade basikal2 yang dikayuh oleh kakak2 kat campus..
rindu !!!! excited kot tengok....

p/s: eh,, saudari.... TQ!!appreciate kot.. hahaha

No comments:

Post a Comment