Thursday, June 16, 2011

senyum!!!

assalamualaikum...

be strong la budak...=p

terima kasih kat senior2 smkakl yang tak lekang memberi nasihat dan pedoman untuk membiasakan diri di bumi usim ini expecially kak ainul..
thanks kak ainul..=p
then, thanks to kak adiba (ex sekola mane ntah ,, tak ingat) sebab rajin bimbing kami..(my housmate n me)
thanks to my housemate sebab jadi housmate yang sangat baik..
walau kadang2 lok lak(dont know how they spell it) la..
tapi sangat BEST!!!!
eh,, kesian pah,,, terok die demam..
semoga cepat sembuh pah.. rindu nak dengar pah 'trigger' kami..
pah tolak medic.. taknak jauh ngan ily ye pah?? hahaha..

hurm...
about tutorial English semalam...
sesi ice breaking..
adoi.. nombor tak bertuah kene partner dengan muslimin..
menggeletar tunjuk card matrix..
ntah pape ntah...(die po same kot!! haha)
sekolah perempuan memang best..memang BEST la!!( tak ade ke u untuk muslimat je?? hahaha)
tapi ni la kekurangan die..
its not that aku 'jakun' or sampai tak boleh belajar sebab ade mereka..
just tak biase untuk presentation or anything yang kene speak out in front them....
tapi kawan2 bagi semangat.. dorang kate tak lame lagi aku akan biase..
hope so!! need to practice my soft skill..

hah!!
last night papa call..
papa said:
papa nak keluar makan dengan dang ni.. nak makan same??

then,, hati ni dah berbunga..
hati said: of cooz!!
then me said: papa kat mane?? kl ke?

bila papa kate papa kat kl then papa baru realise yang tak dapat la makan same!!! jauh tu!! (1jam tu,, baik duit tol buat ily makan burger..hahaha)
bagi harapan la papa ni..sob3

haha.. miss u papa!!

mami pon call .. they can feel kan anak dorang ni macam ade masalah..=p
yup.. semalam memang hari yang kekurangan mood.. mane ntah mood tue pergi..=p
please LOVE chemistry duhai ily..
kenape sangat susah nak terima ni??

n arab tadi.. no comment..
banyak lagi yang kene buat ni..huhuhu

n last but not least.. MISS MY SWC!!!! n will always miss...
kenangan bersamamu tak kan di lupa walau badai datang melanda walau bercerai jasad dan nyawa..insyaAllah..
p/s: ak bawak sweater buat peneman..=p

No comments:

Post a Comment