Tuesday, July 26, 2011

thank you dear parents...

assalamualaikum...  pada minggu lepas,handphone rosak. sangat runsing sebab tak dapat 'bergayut' dengan mami. runsing sangat. ada sekali mami kol (saje mami nak bagi dengar suare mami kot), aku tanya la "mami dengar ke ape ily cakap?" then mami jawab "mami tak dengar ape2 taw".. huh?? was i amazed with the law of attraction. subhanallah.. then,, thank you mami for the gift.. really appreciate it.. abang kata aku nampak'jakun'. of course lah! tak pernah tahu tak! hihi.. betul lah orang cakap..untuk certain thing,kita perlu cume mengharap. jangan mintak..haha.. tapi nak macam dang nye ah.. hahaaha.. kidding.. bersyukur.. an its really enough for me.. really .. and thanks again mummy.. appreciate yang tak terhingga.. papa;; thanks for coming yesterday. will be missing him ..doakan papa saya selamat pergi dan pulang ye!! kalau papa kat sane tak dapat la kol.. nak texting pon mahal.. sob3.. will be missing u!!! 

No comments:

Post a Comment