Tuesday, February 21, 2012

berangan kan free..=)

memang berangan tak payah pakai duit..
tapi sebenarnya BUANG MASA..

pernah lah suatu hari, masa kami melepak (di rumah) sama2..
saya dan Hajar si ratu gosip ni saja lah mencipta cerita yang xada moral of the story nye..
ops! mungkin ade kot..
moral nye..
cukup2 lah berangan tu..
dah lah berangan nak kawin dengan PRINCE....................
kami cipta lah cerita gempak2.. hahaha. funny.. tapi best.. penat lah rahang ni nak gerak2..(KETAWA)
tanpa sedar, dah 30 minit berangan.. siap sambung tu.. dalam hampir satu jam tu kitorang stop lah..
saje je nak jalankan eksperimen yangbetulke masa mencenmburui kita..
sekejap je rasa 1 jam berlalu tu.. tapi kan ke patut isi dengan benda yang berfaedah..
berangan xsalah...(release tension KOT)
tapi udah-udah lah..
jangan tiru macam kitorang taw..
HAHAHAHA

1 comment: