Tuesday, March 13, 2012

presentation!! =)

minggu yang sibuk..
tapi tetap senyum..=)
curi masa baca versus n VT..
(lambat kan?? haha, minat membaca saya lambat hadir dalam dir.. nak buat macam mana..)
tapi,, sekarang insyaAllah.. =)

dapat panggilan intercollege bola tampar..
lawan antara kolej, mean lawan dengan senior..
keputusan belum dibuat.. hati masih berbelah bahagi..
antara "pandai ke aku nak bagi masa ni?" dengan "bukan senang nak dapat panggilan macam ni"
panggilan ni macam hadiah sebab sama2 berjuang johankan KTS 2 dalam bola tampar tamhidi haritu.
tanya lampui hijau?
mami bagi alhamdulillah..
...........................................
lepas baca VT, rasa bersemangat nak main bola tampar..
sukan itu ibadah..

syukran team volleyball asrama puteri wilayah kerana tunjuk ajar..
syukran kawan2 sebab bagi semangat untuk cuba permainan baru ni.
syukran!!!

ok,, minggu yang busy bermula beberapa minggu yang lalu.
kami diberi tugasan ICT (buat animation kartun dalam powerpoint)
..task ni?? kalau cikgu suruh buat second time memang jerit2 tolak..
yang satu ni pon rasa macam nak muntah2. no!! never!! tak mahu lagi! haha
tapi seronok juga dapat kerja dengan kawan.. terima kasih ajahebat, bid gorgeous ang yani nurygcantik.. =)
dan saya?
masih ily_soft... (nama tu masih ada dalam hati...<3)
dan minggu ni presentation nye..(harini,, doa ye.. semoga segala berjalan dengan lancar.. semoga video tak sekat2.. semoga audio tiada masalah.. semoga semua lancar.. all the best semua!)

next task?
presentation bi..
research on problem among tamhidi students..
task with alia,syakir n azraai..
something happening ..(and a little bit of "RUMIT")
but thanks miss afzan . Ive learn to do some research and its aint easy eit?
presentation this friday.. insyaAllah.. go SUM 41!

next task,
arabic language..
we had to do some tamsil which is lakonan..
urghhhhhh..
dengan masa yang terus terusan mencemburui ni, memang lah sangat susah..
we've just finish our 5 pages skrip. and not yet translate. (esok ade test math.. bila nak mula translate ni????? )
this tamsil must be done on monday.. huhuhhu.. doakan juga ye.. semoga semoga perancangan lancar.....

No comments:

Post a Comment