Sunday, September 9, 2012

Daftar sudah:)

Alhamdulillah..
Saya dah daftar.. Huhuhuhu. Macam xpercaya pula dah menjejakkan kaki ke dunia baru.

Ya Allah, permudahkan urusan aku.
Redhailah perjuanganku

Hurm. Seronok dapat jumpe kawan2 balik. Dah 4 bulan xjumpe dorg.
Time first day pendaftaran, bukan mcm org nak daftar degree, mcm reunion je. Haha. :)


Alang saya masuk sini. Suhaili ariffin.
Nak kene jage budak ni. Hihi. Yeay!!

Dalam excited nak belajar, rindu pule kat tempat kerja. Saya berenti kerja sehari sebelum daftar. Kerja gila kan??! Hihihi. Sebab triple pay.. Sayang nak lepas. Haha. Tapi alhamdulillah xde masalah time daftar.




Malam sebelum berangkat dorang raya rumah. Thanks dear comers.. Appreciate!! And thanks ben n nabila for make it easier. Memang xlarat kalau nak kemas sorang sebab makam tu jugak la nak pack barang balik. Hahaha


with nabila (my mmi)

Nak ucap banyak2 terima kasih kat kawan2, manager, kakak kesayangan, mmi, ddy, awak, and korang sebab banyak sangat beri tunjuk ajar n tolong. And thanks to khalis and intan sebab selalu sangat hantar balik!!! Xdapat nak balas budi.. Sob sob . Tq mon for being such a good listener sometimes. And seriously thanx encik for kupas novel with me. Banyak belajar dari kaca mata org lain. And rasa terbuka minda untuk tengok dan fahami ape yang tersurat tersirat terselirat dalam penulisan tu:)
Thanx yang paling tak boleh nak sangkal memang lah dekat nabila (mmi). Our friendship is something sweet sampai tak boleh nak describe dah. Sangat pelik when i just know u but i trust u with all my heart sampai boleh spill mcm2 kat nabila. Although kau penentang dia dan aku pembela. Hahahahahah. Tapi kau tadah jugak telinga kau. Nanti rebut la customer sorang2. Aku takde. N i'll miss it . Haha. The 'patah seribu'. I will remember. All the 'tentang rasa'.. Haha. Funny kan.

cashiers  and a.r.manager.=)

And seriously cant wait for this sem . Excited, nervous, anxious, teruja, heeee. Bercampur baur..

And crush???
Naaaaahh. Tu zaman budak2 dulu. Im grow up already.. Hahaha

So jom tengok gambar2.. :)







btw,, Happy bilik depan bilik Abidah!! she is my shoulder, my pillow and my punching bag!! bhahaha.. (saje budget sweet.) but!!! she is my TWIN..=)

No comments:

Post a Comment