Friday, September 28, 2012

Kenduri kahwin ustaz naser

Assslamualaikum
Straight to the point kan tajuk post. Haha.

Haritu join rombongan KTS 2 pergi kenduri kahwin ustaz naser dan ustazah hafizah.

Dah la pagi tu ade program orentasi fakulti science tech, main kejar2 la, ayam dengan serigala la. Haha. Mula2 tak de mood nak main.
Tapi maklumlah,ily izreen kan.. Kakau main xde mood tu pelik la.
Memang exited sangat la main. Best....

Lepas tu budak2 laki gitawu nak mempercepatkan rombongan. Menggelabah ka kami pergi tesco membeli barang hadiah untuk ustaz.

Tapi nasib baik sempat. Alhamdulillah.

So perjalanan pun dimulakan..
Berhenti kat r&r untuk solat. N ade satu kereta dari kami menghadapi kesukaran. Xpe lah.. Pengalaman kan.

And we decide to teruskan journey.

N alhamdulillah arrive la rumah ustaz kat Kg Limau, Meru.

Waahh. Ustaz dah kahwin. Dulu ingat lagi ustaz baca msg senyum2 . Pastu tersebar la ustaz dah tunang. Baca msg senyum+tunang= dah kahwin. :) alhamdulillah.

Ustazah hafizah pun mengajar kat usim. Course bahasa arab jugak.

Sweet!!
May Allah bless both of u ustaz n ustazah..:)

So lets have a look at those photo..:)

No comments:

Post a Comment