Monday, October 22, 2012

Am so excited to go home . Wiii!!

Salam,,

Tak sangka sangat this first sem, xbanyak balik. Kalau dulu, xbalik je parents datang. Selang 2 minggu je balik. Jarang la nak tunggu 3 minggu tu.

Haha, look!! I am growing up!! Kan!!
Xnangis2 macam time kecik2 dulu. But hey,, apa salah jadi anak manje ye dok? Asal tak jadi anak yang dimanjakan sudah la. Lain tu.

Cuti ni nak kerja ke tak ye?
Bila xdapat biasiswa macam time asasi dulu , rase kewangan ni kene jaga tahap 'tera' . Siape sokong??!!! Betul.. Sebab duit tak masuk tapi keep mengalir. Macam air!!

N mulut tu jaga sikit ye, saya bukan pakai 'pa&ma' punya tanggungan sepenuhnya. Suka hati je.... Hahaha.

Nevermind....

Okok. Seriusly la, separuh hati ni dah kat rumah dah. Gagahkan la lagi beberapa hari. :) masih ade tanggungjawab disini ye.

Ok, seriusly cant wait to be home. Nak merepek kerepek dengan dang. Nak makan cupcakes die (pandai makan je!!) ..

P/s: running makes me happy.. What about u? Cuba lah try..:)

No comments:

Post a Comment