Tuesday, October 23, 2012

Shall we?? :)

Start bile saya gigih menaip dengan aktif ni? Haha. Walhal no one to read .but, As long as saya buat diri saya happy:)

Saya masih teringat2. Give me that strength ya Allah. N now, saya masih rasa macam nak lari pusing2 track cause it will makes me forget A WHILE those unimportant things to remember.

Saya just budak biasa, n learning hard, trying hard to be good. Hanya Rasulullah S.A.W shj yang ma'sum (yeah, thanks kawan) . Tapi as a human, hambaNya actually , we need to always change for good, n be better day by day kan.

Sedarkan aku tika aku lalai.

And seriously the HC kita banyak buat aku sedar how far i left behind.;( terima kasih kat fatin sebab tak putus2 tarik kami balik, kadang2 macam susah nak ikhlas kan hati tu. n i've ask.. How to define the ikhlas? Even diri sendiri pon kadang tak dapat define ikhlas tu. kite ni terpaksa ke? Tapi kita ok je duduk dalam HC tu. gembira je lepas tu. rasa macam baru wake up from bed je every time habis. Tapi bila nak pergi tu. haaiiihh. Rasa macam a busy queen,, as busy as a bee.

Unimportant thing,, please go away. Tak nak ingat dah. Itu kan cerita budak2. Masa tamhidi tu kan budak2. Im growing up. Let's the new story begin. Shall we.. :)

Btw, kelas arab dengan ustaz azmil menakutkan , tapi dia ingatkan kami, saya, that kita kene rajin bersalawat. Lagi2 setiap kali menyebut nama baginda Rasulullah SAW.

Thanks semua.:)

No comments:

Post a Comment