Tuesday, January 14, 2014

exam week. 90% to be done..

Bismillahhirahmanirrahim..

alhamdulillah..
as everyone knows that sekarang ni memang tengah musim student exam..
and as for us,
kami tinggal subject philosophy sahaja.
after passing through all the paper and i guess philo ni paling ringan lah kot.

sem ni kami ambil subject aqidah and dakwah (in arabic), object programming, thermodinamic, electric and magnetism, introduction to material science and philosophy and science.
dan saya tambah bahasa jepun. konon2 nye at least nak dalam perjalanan menggapai impian untuk menjejakkan kaki ke negara teknologi tu.

haritu masa jawab subject object programming.. rasa ala2 programmer gitu. tapi lagi rasa kuat yang program aku crash. xboleh nak debyg. merepek ape entah atas kertas. tapi yang penting. jangan biar kertas tu kosong.

for those 3 core subject tu , yang thermo, electric n intro material sc.. hmmmpphh. rasa macam kene troll je jawab paper. tapi insyaAllah. depends kat usaha kan.. usaha doa tawakal. sekarang ni masuk kat fasa doa. maka doakan ye..

n now tinggal paper philo. serius tak sabar nak habis. letih la periksa lama-lama ni. tapi bak kata kawan tu.. enjoy ur student life. and this is one part of it too.

tak sabar to grab those books.. uuuhhh..

No comments:

Post a Comment