Tuesday, February 18, 2014

sem 4 bermula

assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera.

alhamdulillah , harini hari ke 2 kami menjejakkan kaki ke sem baru di USIM. tiba di nilai pada 6.30 petang dari uitm shah alam. dan malam tersebut dihabiskan dalam meeting. waah. tak sempat nak prepare new sem. nasib baik hari tu dah beli buku tulis awal-awal. =)

kepada yang mula sem baru, selamat berjihad !

kita masuk universiti ni sebagai pelajar bukan nak keluar sebagai seorang yang terpelajar sahaja. tapi keluarlah sebagai seorang manusia , hamba , khalifah di bumi.

grab all those opportunity while still can. belajarlah dari segala sudut kehidupan.

go go!

hari pertama sem aku dah boleh nampak kehidupan aku sem ni. terus kuat dan tabah ily!

by SUKELAPA

No comments:

Post a Comment