Saturday, May 29, 2010

Maizatul Fasihah abu bakar


saudari..

Happy birthday to you!!!
hehe..

kau jage diri elok2..
jage diri, iman n amal..
thanx 4 everything aw..
n sowie gak la kalau gurauan ak kadang2 sakitkan ati kau..
thanx la jadi kawan ak..
urm..
kau kene blaja lek lok aw..jgn cepat mengalah...
kita sama2 kalahkan dia k..
hehehe..

lagi,,
kita sama2 usaha, DOA n tawakal taw..
ngn kawan2 lain skali..=>

JAGE DIRI MAIZATUL FASIHAH..

sayang kau ke takk ek??

hahaha...
xkot..

jage diri la...

Friday, May 28, 2010

rindu pada hos.

Melalui hari2 yg sangat sibuk..huhu..
Alhamdulillah kami punyer study group berjalan dengan lancar buat masa ni.. seronok la belajar ramai2..hurm..sal perselisihan faham tue.. biar la..x cari pasal so,, jgn buat pasal..xsuke..la,, lagipon berapa lama je pon nak sabar kan..lek la..bak kata cikgu,, be professional..hurm.. cikgu tak habis2 bahan aku sal si dia yang buat aku kene panggil ke pejabat..klaka.. adeke ckgu mendoakan aku ngn abg die?? TIDAK!!! Hahaha.. I noe cikgu gurau..tapi jangan..!! hehe.. pn Suzi gtaw aku..”tapi,, memang ramai pon g puji cara kamu bercakap haritue..ye la..kamu berjaya menyelamatkan semua orang” bukan nak bangga ea..nak kongsi jer.haha..lawak2… thanx to Allah n Alhamdulillah sbb diberi kekuatan sebegitu..

hurm.. menitis air mata masa aku betul2 decide to drop KEB.. huhu.. I miss that hos..
haritue latih adik main ngn hos tue.. 1st aku nampak hos tue aku plok die..ouh..miss that thing.. taun lepas tiap petang main ngn hos tue… huhuhu.. lagi tyme latihan pusat KKB… bak kata jurulatih,, nasib baik xkene tidur,mandi dengan hos..

hurm…
hari rabu baru nie.. aku kene panggil lagi pergi pejabat..
masa kat kelas tibe2 guru displin panggil pergi pejabat.. cuak kot..ingt ape la jadi kat family aku..tapi biler sampai,, cikgu suruh masuk bilik pengetua.. ingt aku ngn cikgu jer..
sekali masuk je………………………………aduhai..pengetua, displin, hem ,koko…..n……….hurm…besar gler kes nie..menggigil aku.. tapi alhamdulillah..kes DONE… sayang sama cikgu… alhamdulillah………..

PERANG BERMULA………*_*

Saturday, May 15, 2010

turun naik pejabat..

rase macam da lama x menaip..da lame xmenghadap komp.padhal baru la brape minggu..dah xkeruan..hahaha..

kisah itu ajar aku erti kehidupan..

kawad baru habis rabu haritue..
penat tak hilang lagi..sdey x habis lagi..
kami diserang masalah baru..

hari isnin haritu je brape kali aku kena panggil dengan cikgu..
pn azrini nampak risau..dia bagi keyakinan dan kekuatan kat aku..
saya yakin awak tak buat ssb saya kenal ILY IZREEN..
thats what she says..
aku plak cakap..kebenaran pasti menang..
guru bomba aku yg sorg tue sure la panas hati..wat hal lagi die tue..cikgu2 suruh aku bersedia..
aku takkan berceita lanjut..
cuma hari selasa hari penentu..
thanx to dak kawad bomba form 5 sbb ade dgn aku..dorg menjadi smgt aku tyme tu..masing2 berdoa dalam hati..moga kebenaran dapat ditunjukkan.
mai psan: ily tolong la jgn nangis nanti..kalau x kau nampak lemah..
aku ingt pesan disiplin..BE PROFESSIONAL...dont emosional..thanx cikgu..=p
alhamdulillah..kemenangan di pihak benar..
dengan izin Allah..aku dapat jawab dengan tenang..
cikgu puji cara ak jawab..sweet sgt..aku pun jawab..saya pon xsangka dpt jawab mcm tue..sume dgn izin-Nya..
*_*
pape pon..habis je selesai..aku rase nak terjelopok tumbang..penat tahan kat dalam pejabat tadi.da rase mcm kat court da..hahaha..but..i do love my school hem..pergh..syg gler biler dy bantu kami..dy plok aku..hurm..aku rase kuat kembali..
alhamdulillah..
TAKBIR!!!

hey budak..dont be too senstive yer..