Sunday, December 15, 2013

Big bad wolf dan blogrrr..

Alhamdulillah.. Kesampaian juga hajat ke BBW setelah berapa kali plan tak jadi. Walaupun ahad ade family day silat.. Isnin ade test thermodynamics.. Tetap nak kena hilangkan rindu kat adik yang tengah bercuti tu dengan pergi ke BBW untuk belikan english books untuk dia.

Ive spent a lot of time dekat dalam big bad wolf to without notice masa berlalu dengan pantas.
Tips di sana..

1) parents, please take care of your children. Kat sana ramai sangat orang takut hilang.
2) dont put those books that u already choose under the table, or else they will take those books and put it in their unsorted books. And u wll be dying to search for it again.
3) please bring any groceries bag or beg tarik supaya memudahkan pergerakan anda. Anda mungkin mahu membeli banyak buku..
4) range harga buku.. Plus minus 8 for english novel. So cheap! 
5) jangan membazir so think wisely.

Next, pada hari ini.. 14/12/13..
Kat MINES ni juga diadakan blogrrr.. An expo untuk blogger. Best.. Macam2 ada.. Actually i wanted to ask how to open up booth kat blogrrr expo ni. To promote 'our' online shopping bussiness. But they misunderstood my question n they ask me to register my blog. Haha. Ye, saya memang ada blog. Tapi tak selalu update.. Macam malu je nak mengaku ada blog..  tapi , tengok activity dia macam seronok. N im looking forward to join their next event. insyaAllah. 

Today.. Im a happy me.. Yeay!!
books that i've grab. and all the novels is for Dang.
goodies from blogrrr. thanks..=)


No comments:

Post a Comment