Tuesday, April 26, 2011

part of it...

and who do u think u are
running around leaving scars
collecting ur jar of hearts
tearing ur love apart
u gonna catch a cold
from the ice inside ur soul
..........................................

WHO DO U THINK U ARE...


u need to learn a lesson...


senyum itu pedih.....=)

Saturday, April 23, 2011

paper work ke work with lots of paper??!!

assalamualaikum wbt n hye there..

sangat terhau kepada 'siblings' saye kerana sanggu bekerja membantu saye ...
sangat seronok kerja bersama korang la..
tapi sedih sbb korum tak ckop..nak buat macam mane,, shiela n izza ade hal..
itupon dhiya dapat join sehari je.izza insyaAllah join hari isnin..(itupon kalau xde aral melintang)

tapi seronok la buat kerja dengan koang..
tak penat sangat (pergh!!! tipu giler tak penat)
haha..
penat kan geng??

xpe,, skang ang bulan mac punye tinggal lagi sikit kan..so kite kene berhempas pulas utk feb n jan n calendar die..
n then susun..
sikit je kot lagi..
haha..

thanx utk pengorbanan korang yang sanggup datang hari isnin...
(susah cari duit ni kan sebenarnye)

lucu bila ingat dialog
alang: ily, pecat lah aku.. pecat lah aku..

(haha.. betapa penat ye kerja tue.. tapi thanx coz ko still tolong..)

terima kasih juga sbb tadah telinga dengar lagu faveret saye setiap kali mule kerja..
(selamat tinggal -zizan feat dina)

cerita 'sweet' jangan lupe.. pisau pon jadi sweet.. manis..=p

Wednesday, April 20, 2011

selamat tinggal sayangku...

cewah2..
hidup nak jiwang jer..
haha

ops...sorry!!
assalamualaikum n hye there..

pernah dengar lagu nie tak??
lagu ni macam sedap..
sedap la..
suke kot..!!! (ko sure ke tak ko suke lagu nie????)

http://www.youtube.com/watch?v=jrGgUAt5yVY

takde ape pon..
saje nak kongsi..
agak suke lagu ni la..
tak taw la sebab zizan yang nyanyi ke pasal ape..
haha...=p

Friday, April 15, 2011

surat dah sampai rumah sane..

assalamualaikum and hye there..
my mom said that tenant rumah(auntie Nor) called her and told mummy that surat dah sampai rumah. auntie nor tolong ambilkan..
saye tak tengok lagi rupa bentuk surat tu..
thought nak pergi tengok today, tapi my papa bz with his work. next week la jawabnye.

boleh tak terpike,, aduh wa jauh dengan basikal wa 2 bulan setengah.. HAHAHAHA
2 bulan setengah tak kayuh...
takkan nak bawak terbang kesane lagi kan..
tak sempat la nak bermanje2 dengan si basikal tu. hihihi..
tak dapat la teman dang main basikal..(hello,, siape yang teman siape ni??)

actually macam2 rase nie..
kalau sedih kang, tak bersyukur ke!!
kalau excited sangat, takut kene postone kang..
so,, tak payah fikir is the best..
tapi cant wait jugak nak tengok surat tu..
ape bentuk ia. bulat ke, bujur ke, segi empat tepat ke, same ke..

yang kelakarnye,, mami asyik pesan je..
: jangan bergaduh
:jangan cari gadoh..

hihihi..nakal sangat ke anak ni??
but saye paham la....tq mami*_*

Friday, April 8, 2011

kayuhan..serta kepenatan.....

salam... haritue berkayuh dengan si adik(dang iriani) di taman tasik titwangsa... terima kasih wahai abang sbb bawak kami ke sana.

dang jatuh ...
sob3.. kesian die.. luke kat lutut.. (fail jage dang nih!!!) lepas dang jatuh,, ak dok bebel kat die..
:tak careful
:siape suruh lalu situ
:tu la ,tak pandang depan aku ni pon,, patutnye diam je la. .

hahaha bukan ape la... risau je.. nasib baik sikit..
bile sambung kayuh,, muke ketat je adik aku tu.. hahaha penat katenye..+ sakit..

lepas tu,, kami pergi carefour.. (mule2 nak pergi beli cendol..ape lah,, bawu riadah sikit dah nak tambah kalori..haha)
then cendol xde, so,, pergi la carefour untuk beli jambu..
then nak balik tue, kereta pule rosak kat dalam tempat parking..
ade kereta block kat belakang kitorg menyusashkan keadaan..
selidik punye selidik.. pergh..
ball joint patah... berape jam nak settle kan keadaan..
mechanic datang n solve the prob... alhamdulillah...

alhamdulillah lagi,,syukur,, sbb ball joint patah mase nak keluar parking n bukan mase tayar bergolek laju..
alhamdulillah... kepenatan berkayuh ditambah dengan kepenatan kereta rosak.. hiiii..